Hey, this photo is ©

Roxana & Alexandru

14/06/2016 , , Marius
Corina & Catalin - Nunta
Adrian & Alexandra - Engagement Cheia

A doua nunta pe care eu am avut ocazia de a o fotografia in 2016 a fost tot in Bucuresti. De aceasta data am avut parte de o nunta destul de mare, cu peste 300 de invitati, intr-o locatie pe masura, Bamboo Ballroom.

Povestea lor a inceput in Bragadiru unde cei doi miri se pregateau de ziua lor cea mare. Alex, inconjurat de cei mai buni prieteni si familie a facut ca emotiile pe care le avea nici sa nu se vada. Roxana, care atunci cand am ajuns la ea abia se intorcea de la coafor, incerca sa fie cat mai relaxata, dar familia si prietenii din jurul ei nu au ajutat-o prea mult. 🙂

Cununia religioasa a avut loc in superba biserica Sfantul Elefterie unde alaturi de familie si cei apropiati acestia si-au unit destinele si si-au jurat credinta pentru tot restul vietii. Sedinta foto a fost compusa din 2 parti, in drum spre si la Muzeul Satului. Pentru mine a fost oarecum o provocare fiind a 2-a oara in mai putin de o luna cand ajungeam in aceasta locatie sa fotografiez doi miri. Totul a iesit super, asa cum o sa vedeti si in imaginile de mai jos. ( Daca doriti sa vedeti nunta anterioara, fotografiata in aceeasi locatie : Corina & Catalin )

Ei au optat pentru doi fotografi, asa ca am apelat la bunul meu prieten Rares Craciun in care am toata increderea ca la finalul evenimentului vom avea cele mai reusite fotografii care puteau fi facute de catre noi pentru Roxana si Alexandru. In curand voi posta si clipul video realizat de partenerii mei, ES-Events.

Va las in continuare cu o mica selectie de fotografii din timpul nuntii celor doi, Roxana & Alexandru.

Daca v-a placut aceast eveniment si doriti sa colaboram impreuna pentru nunta sau evenimentul vostru nu ezitati sa imi scrieti un mesaj pe pagina de contact. 🙂