Hey, this photo is ©

Irina & Adrian – Nunta Bucuresti

23/11/2015 , , Marius
Fotografii nunta Hilton Bucuresti - Raluca & Alex | Marius Dobrescu - Fotograf nunta
Fotografii botez Bucuresti - Antonia-Maria | Marius Dobrescu - Fotograf nunta

Irina & Adrian | Nunta Bucuresti.

Nunta celor doi indragostiti, Irina si Adrian a inceput mai devreme decat normal si intr-o ordine un pic diferita, insa acest lucru nu ne-a pus deloc in dificultate, chiar ne-a ajutat sa documentam acest eveniment mult mai bine.

Dupa o vizita inca de la prima ora a dimentii in frizeria autentica a prietenilor nostrii de la The Barber, acolo unde Adrian a avut parte de o atentie maxima pentru o asemena zi importanta din viata lui, am fugit in partea cealalta a Bucurestiului, unde pregatirile Irinei si a domnisoarelor de onoare erau in toi. Dupa o scurta vizita pe la nasi am pornit catre locatiile stabilite impreuna pentru a realizat sedinta foto, fiind luna octombrie am zis sa nu riscam sa ramanem fara lumina, asa ca totul s-a intamplat inainte de cununia religioasa. Ca locatie principala am avut superba cladire de pe Splaiul Unirii, Curtea de Apel Bucuresti.

Cununia religioasa a avut loc la Biserica Sfântul Nicolae Tabacu de pe Calea Victoriei, aceasta fiind foarte aproape de restaurantul in care Irina si Adrian au sarbatorit minunata lor nunta, Hotel Lev Or. A fost o petrecere pe cinste, plina de activitati ( de la cele traditionale cu furatul miresei, pana la momente de improvitatie sau stand-up ) si muzica buna.

Irina si Adrian, va multumesc mult pentru incredere si timpul minunat petrecut alaturi de voi, de familia vostra minunata si de invitatii de nota 10!

Iti doresti astfel de fotografii la nunta ta?

Trimite un mesaj prin formularul de contact de aici.