Hey, this photo is ©
Marius Dobrescu - Despre mine - Fotograf nunta
Fotograf profesionist de nunta

Despre mine si fotografiile mele

Hello,

Ma numesc Marius Dobrescu si sunt fotograf profesionist de nunta. Dupa o experienta de 9 ani in fotografie comerciala, portret, jurnalism si de eveniment, colaborand cu diferite reviste si agentii de presa din Romania, dar si din strainatate, am inteles ca fotografia de nunta este locul care mi se potriveste perfect. Aici pot sa fac ceea ce imi place cel mai mult, sa surprind emotii si bucurii in cele mai frumoase momente din viata oamenilor. 

 

Locuiesc in Bucuresti, insa acest lucru nu ma impiedica sa onorez evenimente atat in tara, cat si in strainatate. Majoritatea imaginilor mele sunt realizate in locatii, insa sedintele foto pot fi realizate si intr-un studio profesionist.

Despre stilul meu de fotografie va pot spune ca fiecare eveniment are pentru mine o importanta deosebita si o poveste unica alaturi de voi si de invitatii vostri, voi sunteti sursa mea de inspiratie.

Albumul foto

Realizat din lemn natural de esenta Mahon si piele naturala de cea mai buna calitate, albumul foto este cel mai frumos mod in care iti poti pastra cele mai emotionante momente surprinse de mine de la evenimentul tau. Albumul are o dimensiune de 30×30 de centimetri inchis si este printat la o rezolutie de 640dpi cu o calitate a hartiei fotografice de cel mai inalt nivel. Pentru mine detaliile fac diferenta si de aceea interiorul albumului este invelit in catifea, iar coperta este personalizata cu ajutorul tehnologiei laser.